Dobrodošli!

Veseli me, da ste me obiskali !

Moje ime je Natalija. Pred nekaj leti sem se zaljubila v fotografijo in od takrat dalje slikam vse kar vidim, največ  na potovanjih in izletih, več krat pa tudi doma. Svoje majhne in večje podvige bom delila z vami na teh straneh in bom zelo vesela, če boste lahko našli kakšne koristne informacije za izlete in potovanja, ki jih bom opisovala, kuharice in kuharji ter ljubitelji dobre hrane pa boste mogoče našli kakšne nove recepte in ideje za pripravo jedi. Skratka, blog je namenjen popotništvu, fotografiji in kulinariki.

***

Jesen je za nami, zapadel je že prvi sneg, prazniki se približujejo in čaka nas dolga zima……ali pa niti ne, mogoče bo hitro minilo, saj čas leti vsako leto hitreje. Ali imate tudi vi tak občutek? Vedno bolj razmišljam o tem, da je treba čim bolj izkoristiti vsak čas, vsak trenutek, ki nam ga ponuja življenje. Tudi v jeseni in v zimskem obdobju se najde veliko različnih stvari, s katerimi se lahko zaposlimo in v katerih lahko uživamo. Nekateri, ne glede na hladno vreme gredo v naravo, drugi se raje skrijejo na toplo v kakšen prijeten lokal in poklepetajo s prijatelji. Lahko si tudi končno vzamemo čas za kakšno zanimivo predstavo v gledališču ali operi, gremo v kino, obiščemo razstavo, se vpišemo na kakšno zanimivo delavnico. Lahko pa tudi doma kaj dobrega spečemo in razveselimo svojo družino.

Novembra sem spekla dve sladice, ki bi jih vam rada tudi predstavila. Za tiste, ki imate radi orehe vam toplo priporočam Pecivo z orehi in makom  ter piškote iz orehovega testa »Ischler Taler«.

5-Desktop

This entry was posted in OSTALO. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s