Solata z breskvami, rukolo in mocarelo

Obožujem zanimive sladko-slane kombinacije okusov, še posebej če je sestavljena iz produktov, ki jih enostavno obožujem. Prihaja čas breskev in nektarin in mislim, da vam bo ta recept še kako prav prišel. Hitro, originalno, nasitno in kar je najbolj pomembno – okusno!!!

789_small

Recept:

Sestavine:
– Breskve ali nektarine (ne preveč mehke)
– Mocarela ali burrata
– Praženi mandlji
– Rukola
– Med
– Balzamični kis
– Olivno olje
– Mleti poper

Postopek:
V ponev damo malo olivnega olja in žlico medu. Na hitro prepražimo narezane kose breskve (lahko jih tudi zapečemo v pečici).
Mocarelo (ali burrato), rukolo, breskve in pražene mandljeve lističe damo na krožnik. Vse skupaj polijemo z olivnim oljem, dodamo nekaj kapljic balzamičnega kisa, malo soli in popra. In to je to!!!

Advertisements
This entry was posted in RECEPTI. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s